Qwertajud ✌️

Qwertajud ✌️ @taj.ambrose

+18 // #ynwa // forcabarca // Stay positive. Good things will happen πŸ‘ŒπŸ˜Œ

Done kurus gais πŸ‘€

✌️

☁️ #vscocam

Ya ya semua dah sampai πŸ˜ŒπŸ‘ . HAHAHAHAHA

Rindu leman buat hotline bling sia 😫 , rindu pad membuta dlm kelas siot πŸ˜†

Pituk fc πŸ˜‹πŸ‘€πŸ˜‚

πŸ‘€

HAHAHAHA . Thorbag kit

βœŒοΈπŸ‘

One of promises from Allah πŸ‘€πŸ’­

" Tak semua orang yang diam tanda setuju dgn keputusan yang kita buat . Ada orang diam sebab dia hormat kita. "

Repost hekhek πŸ˜ͺ

Salam maulidur rasul

Life is too short to worry about stupid things. Have fun. Fall in love. Regret nothing, and don`t let people bring you down πŸ™Œ #vscocam

Jejak kasih bhai lepas tak jumpa 2 tahun πŸ˜†πŸ˜†

πŸ˜ŠπŸ‘βœ¨

Chipster πŸ˜…

Say something ?

Esok lepas exam , dah boleh MELEPAK macam biasa πŸ˜…

πŸŒƒπŸŽ­ #vscocam
cc : @aimanyazit1

Ya Allah, please give me strength to finish my studies and ease everything to get it done. cos im almost give up and cant handle it alone πŸ˜’πŸ”«

Goodluck geng for stpm sem 1 . Maaf jika ada terkasar bahasa , buat arok dalam kelas , biasa ah tu salah satu proses mengenal antara satu sama lain . So , editor : @nazmiazali dah buat yg terbaik kasi semua ada an . HAHAHAHA . So , goodluck 6 bawah delima !!! πŸ‘ŒπŸ˜‚πŸ˜…πŸ˜†βœŒοΈπŸ˜„πŸ˜Œβ˜ΊοΈπŸ˜‹

I forgive a lot, but I never forget what's said and done.

Bila cikgu suruh study sendiri πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Goodluck leman kat tempat baru . Sorry kalau terkasar bahasa geng , biasa ah ada masa mulut member ckp pakai bedal je dok . So , tbh member rasa ah sikit sikit pemergian kau an , bru kenal brapa bulan tpi kamcing lain mcm an (( maap tak gay )) . So be sukses , banggakan mak bpk kau bro , jgn isap gam , jangan high dlm kelas (( gurau )) . HAHAHA .

Kau sibuk spm , kami sibuk stpm sem 1 dan tak lupa jugak kpada abg abg hakak hakak for stpm sem 3 . So , goodluck semua πŸ˜†βœŒοΈ

Jikalau dosa kita ibaratkan sebentuk awan di langit , Ingatlah bahawa pintu pengampuan kepada hambanya diibaratkan seluas langit di bumi ini . #vscocam

Masa kerja part time dulu πŸ˜ŒπŸ˜†πŸ˜‚

HAPPY DEEPAVALI KEPADA YANG SUKA JANJI DAN CKP MCM KELING πŸ˜†#Takracist

" Learn how to see. Realize that everything is connected to everything else. " -Leornardo Da Vinci-

Goodluck bro @mhmadfadhli , jgn jadi kaki bangku kt poli , cuba jadi kaki kitai sikit kat sana . HAHAHA . Smoga sukses kat tmpt bru bro . Jgn lupa delimarians , kelas di mna port ikut suka hati kau je nak tidur , ponteng kelas , main hp , memekak , kasanova . Hahah kk yg last tu jkjk . Jumpa kt menara gading bro . Insha allah πŸ˜πŸ˜‹πŸ˜˜

1 week ago ☺️

Don’t change yourself just to make someone love you, be yourself and let the right one fall for you.

Clike For More