nahlunisa @nahlunisa

Irfan's
📍DPK-MLG

http://phhhoto.com/nahlunisa

When #3CabeSyariah met! 🌶🌶🌶 •

p.s: selalu klo foto kga pernah ada yg bener wkwk

Happy 1st Anniv Fan! Me laf yu💋💞 •

p.s: gapapa kan yaa telat 1bln 17hari? hehe

Candid😂
Taken by: @fahrizal_irfan

"If you have good friends, no matter how much life is sucking, they can make you laugh." - P.C. Cast

Hello fellas👋 📢 I'm Nahlun Baida Anisa and I'm supporting CIX Festival 2016🎊 Ready for great adventure in our wonderland?🍭🎡🌈 Come and join us on November 19, 2016‼at #CIXFestival 👇For further information👇
Tazkya Failasufa
Line📱 : tazkiafsy 📞081291718586
📷 IG : cixfest2016
Line📲 : @bqf6445o

#CIXFEST2016
#CIXFESTIVAL

😶😶😶

PPA goes to Sby🙋 (41/42)
~17-10-2016~

Cluster 16..........JAYA JAYA JAYA!!!👏👏💪
• • •
• •

Buat jargonnya dadakan jdinya seadanya deh😂🙈
#Greatnessofvokasi
#pk2maba

Thank you for all the surprises, by💙 ga nyangka dikasih surprise kaya gini😂 dari awal ga ada firasat samsek buat di surprisein, eh ternyata tbtb udah ada aja di kamar sm segala balon" dkk😂 pake segala kerjasama sm temen"ku lagi😒 pokoknya thank you so so much yaa😘 love you as always💕💋
~22•08•2016~

Kami seluruh panitia PK2Maba Universitas Brawijaya mengucapkan, Selamat Hari Kemerdekaan Republik Indonesia yg ke-71! 🇲🇨🎉 #Greatnessofvokasi
#KitaSatuBrawijaya
#BanggaBrawijaya

SPV!! Satu Hati Satu SPV!! 👊👏👏
• • •
• •

Semangaaatttt qaqa!!💪💙

Solo Hardrock💙 (-banyakk)
••••
•••
••

Semoga bisa ketemu lg di hari" berikutnya yakk😘 sukses teroozzz🙏💪

We keep this love in a photograph.
We made these memories for ourselves.
Where our eyes are never closing.
Our hearts were never broken.
And time's forever frozen, still👫💞

Sweet memories with a sweet man🙈💕

Gabut bat😂 #Day1Event

I wrote ur name in the sky, but clouds remove. I wrote ur name on the beach, but the waves remove it. So, I wrote ur name in my heart so that nothing will be delete💕

Qtime with besties😘💞 #3cabesyariah✌

✌✌💕

We're happy~

"Stay focus & complete the journey.." -LailahGifty #instaphoto #instadaily #view #mountain #peace