Aidil Fitri, 17

Aidil Fitri, 17 @aidil27fitri

"Beramanah, Bermaruah , Tegas , Rajin, Prihatin"
Prinsip hidup

http://spm2017.com/

Sometimes I covered my weakness so others won't view me like that, Ignorance and Arrogance are proof that I'm covering, to admit one's defeat is the hardest thing to do if you only care about dignity, but sometimes, you have to admit it in order to care your loved ones.

"Hey! Jom ah kita jalan, Latihan je kot!"πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡ Betulx2 jadi 4 orang terakhir diantara 600 pelajar, Gentle😎😎😎, Why be so serious? πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ P/S:@as_ri04 @imal_pulau29, dua budak ni budak Melayu Tulen, tak sehati sejiwa😑😑😑

Sejak aq jadi senior ni, ada nawaitu nak buli budak juniorπŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡

Apabila anda teringin buat Mannequin Challenge, tapi tiada rakan anda ingin buat, Hantaran pon bolehlah πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
P/S:K Aidil, K. Dah nak masuk 2017 AidilπŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰

It's 30 Dec,a video to summarise this year event, those pictures are my personal favorites out of all hundreds of pictures that I have.31,1,2 and the school start!Thus, the struggles begin!
P/S:There is actually more pictures though, but sadly the 60 seconds limit irritated me, 😒😒😒

Well, the day is still long, but the celebration must ended😒😒😒, Not all of us gonna celebrate the happiest day of our lives till every seconds of that day ends,
Usually I celebrate my day with my family, but since most of them are faraway, just my Mom be my companion for the day.Have to watch Rogue One🎬 and a lunch with a slice of the cake of the month πŸŽ‚with her are just good enough to make me happy. 😁😁😁
Thank you, all of you especially those who is still remember me, even in the early of the morning, they're still someone wished to me,I'm touched😍😍😍
It's been a great time Today, now, all I have is 4 days as a 16 year old kid while in 2016, Gonna make good use to it, then 2017 kicks in and Walla! EspiemπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€
Have a Happy New year Gais!
Sincerely,
Yang Bhg. Aidil Fitri
Menteri Kementerian Propaganda
5 Melewar 2017

Finally 16 gais, how should I celebrate it? πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€

A person whine,
About always nope,
The lights still shine,
There is hope.

Blow the saxophone🎢🎢 🎷🎷🎷

Firstly, Congrats budak PT3, dimaklumkan bahawa ada budak PT3 tahun ni di sekolah hamba nie berjaya dpt 9A,even higher than me. πŸ‘πŸ‘πŸ‘Manax2 yang x dpt dari apa yang dihajat, jangan risau, aq pon pernah lalui saat cam tu time UPSR, tapi redeem myself balik time PT3, maksudnya, kita masih ada peluang untuk kita betulkan.✊✊✊
Secondly, ari ni perjalanan ke Kilang Jeruk Madu Pak Ali, melihat latar belakang syarikat tersebut buat aq bangga, dari 3 orang tenaga kerja, sampai 50 lebih tenaga kerja, kebanyakan orang kampung sendiri kerja dalam kilang tu.Pasaran produk sampai ke Amerika jauhnya. Lagipun tadi ada lah sedikit ilmu cara nak buat jeruk dari Encik Alias(Pengarah Urusan) sendiri, kotx2 rajin buat😁😁😁
P/S:Thanks for reading!Panjang jugak Al-KisahnyaπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ

Hangpimanahangpimanahangpimanahangpimanahangpimanahangpimana
#hangpimana

Tengah Study Ke? πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡

Dicabar memetik buah cempedak,
Walaupun baru bermandi-manda,
Bergambar di Teluk Cempedak,
Hanya bersama dengan bonda.
P/S:Malangnya buah cempedak x de kat sana, hanya nama je😒😒😒

[Electro]-Rogue-Adventure Time[Monstercat Release]
🎢🎢🎢

Am I still laging behind the trends?
#2016bestnine
P/S:2017 semakin hampir😣😣😣

Sapa yang masih pergi ke MAHA 2016, jangan lupa! Singgahlah rumah Perlis kalu nak jumpa Sang Ular!
Tapi singgah Pavilion Pahang jugak tau! Sebabnya? Hohohoho, sapot Ayahanda πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ #maha2016 #ourfoodourfuture

P/S:Lagipun, sapa yang rajin jalan tu, pergilah ke gerai no. 94 di FAMA,
eden sapot member @adm_0000 , moga dapat komisen, hahahahaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
P/SS:Hari ni, perjalanan ke Ganu Kite! Kalu ada kawan bertemu di sana , tegur lah Hamba Si Spek niπŸ™‹πŸ™‹

How should I reach you if I'm upside-down? πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
#maha2016 #ourfoodourfuture
P/S:Berjemaah turun ke MAHA 2016
P/SS:Taken at Rumah Terbalik, Laman Perikanan

πŸ™ˆπŸ™‰πŸ™Š

A new start for a new adventure! πŸ“·πŸ“·πŸ“·Taken by @_ilhannish

A lone photographer on-duty πŸ“·πŸ“·πŸ“·
P/S:Gais, ce sorang screenshot gambar nie, nak tengok notification terkini berfungsi ke xπŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
P/SS:Dikatakan Instagram akan notify kalu ada orang ss gamba kita

Full Video, Coming Soon, maybe, I don't know, ikut kerajinan

Apabila anda hulurkan salam, orang tu x layan, oh the cringe! 😱😱😱
#palau #sayabudakspm2017 #sayabudakinstagram #sayasukahashtag #hashtag #pasrah

I'm alone

Selamat Tinggal diucapkan 😭😭😭😭😭😭

Sedih,esok hari terakhir persekolahan, nak buatkan hari tersebut lebih menyedihkan, esok juga Majlis Persaraan Cikgu Kesayangan aq besok
😭😭😭😭
P/S:Kerana Cikgu Ku Berjaya Tahun Lepas

Otw home in style⌚⌚⌚
P/S:This picture is an effect of ISO too high and Speed too slow, managed to fix it but damn😭😭😭

Finally, we're done painting the floor! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ†πŸŽ‡πŸŽ†πŸŽ‡πŸŽ†πŸŽ‡πŸŽ†πŸŽŠπŸŽŠπŸŽŠ
P/S:Kepada orangπŸ‘¨ dalam gambar, minta maaf🎭 kerana πŸ“·πŸ“·πŸ“·

Yes? Maybe no? What?

Final sun set for my exams, and a supermoon shall rises to celebrate it.
Celebration around the cornerπŸŽ‰πŸŽ‡πŸŽ†πŸŽŠ
🎭 Changes led to advancement 🎭
Captured at Ganu KiteπŸ“·

Huhuhuhu, kalu buat #pubertychallenge, banyak betul perubahan berlakuπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Tapi yang sama sehinggalah sekarang hanya perangai aq, dan design rambut aq😒😒😒 P/S:Manoooooo, Study Kooooooo???

Melompat setakat mana yang mampu

Road to the Skies

Clike For More