#cardigan

Year End Sale, New Item

Simple, elegant and comfy. Get Aldrin collection at only RM130 per set or RM70 per piece separately.
.
Whatsapp 0196646887 to purchase.
.
#suit #warda #wardasuit #surihatimrpilot #cardigan

Maggiecoralshop

Shawn Mendes 1998
.
.
🌸MAT: Catton Combed 20s
🌼SIZE
XS: 41×62 cm
S: 44×65 cm
M: 47×67 cm
L: 50×71 cm
XL: 53×73 cm 🌼BIG SIZE
XXL: 56×76 cm (+10k)
XXXL: 59×79 cm (+20k)
.
Made by order
Sablon DTG
.
.
IDR: 80K

#tumblrtee#kaosmurah#jualkaosmurah#jualkaos#kaoscewek#tshirtcewek#tshirtmurah#jualtshirt#magcon#tumblrstuff#shawnmendes#bajutumblr#hijab#kaos#bandung#trustedolshop#olshopmurah#hijabfashion#murahbanget#sweater#cardigan#grosirbaju#bajumurah#merchandise#kemejamurah#dressbandung#jakarta#surabaya#murmer#dressmurah

byReenaz

DARK PURPLE🌼
☝☝☝☝☝☝ 🌸Special Edition Kurta M.A
KOD J2808🌸
. ❤HARGA RM75 FREE POS❤ +RM10 UTK TMBH CUFFLINK
.
(+) CUTTING SLIMFIT

Nak nampak smart sesuai sgt kurta ni. Cutting slimfit tapi selesa siap ada sikit belahan kiri dan kanan dgn effect curve. Nak buat gaya apa pn boleh. Confirm selesa.. Zus Zas Zus Zas je pakai terus segak aih💃💃
.
(+) BUTTON DIDADA DAN DITANGAN
.
Kurta MA kali ni ada button kat tangan ngn kat dada. Button kat dada tu tersembunyi kat lapisan dlm sb nak bg ampa nampak kemas😎😎
. (+) EFFECT JAHITAN 2 LAYER DIBAHAGIAN LENGAN
.
Kat lengan tu tailor jahit dlm lipatan bg nampak effect 2 layer... bila pakai nampak ala2 kemeja gitu.. kena pulak dengan cufflink lg umppphhh... tak dak la nampak sepetern je bila pakai
.
:: Material Egyption Cotton
:: Butang dileher tidak disediakan ( blh pki butang bju melayu atau tanpa butang)
.
**Nak sepasang cufflink bernilai rm 45 cuma perlu tambah rm 10 untuk sehelai baju
.
Setiap RM 1 jualan akan disalurkan kepada tabung aman palestine untk ALEPPO. Semoga rezeki kita semua diberkati
.
Tanpa cufflink jgn risau kurta tu ada butang seperti kurta biasa✌
.
Cpt dm/ws Reen
0148031314
.
#reenaz😉
#kurta#blouse#jubah#dress#abaya
#gshock#puma#cardigan#palazzo
#bawal#instantshawl#wardaset

Cutenesia - Outfit Kekinian

Kode : Azkia Outer
Harga : Rp. 115.000
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Format order :
Nama =
Alamat =
No.HP =
Orderan (kode+warna) =
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cara order :
WA = 081288040034
Line = cutenesiaa
Pilih salah satu saja ya.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Format LENGKAP = FAST respon
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
#osindonesia #ostrusted #bajuootd #bajumurah #baju #jualbaju #jualbajumurah #bajuhijab #jualbajuhijabmurah #bajuhijabmurah #bajucewek #jualbajucewek #jualbajucewekmurah #jualouter #jualoutermurah #outer #outerhijab #jualouterhijab #cardigan #cardiganmurah #cardiganlucu #jualcardigan #jualcardiganmurah #azkiaouter

ABHA by nahyda abdullah

Net Abaya/ Outer :
Hijet aksen payet list, cutting dan bahannya Sangat nyaman di pakai.
Size : allsize fit to XL LD 110 cm panjang 145 cm
Detail : tanpa kancing ataupun resleting, cutting rapi kualitas jahitan butik
Harga : 185.000
#abayamurah#batwing #abayabatwing#outerbatwing#abaya hitam#bajumurah#bajupesta#abaya#cardigan
#olshop#hijabindonesia#Jakarta#pasmima#pasminamurah#kaftanmurah#kaftan#batwing#batwingmurah#abayadubai#abayajakrta#abayasaudi#hijabstyle#outerbatwing#abaya hitam#bajumurah#bajupesta#abaya#cardigan

ABHA by nahyda abdullah

Net Abaya/ Outer :
Hijet aksen payet list, cutting dan bahannya Sangat nyaman di pakai.
Size : allsize fit to XL LD 110 cm panjang 145 cm
Detail : tanpa kancing ataupun resleting, cutting rapi kualitas jahitan butik
Harga : 185.000
#abayamurah#batwing #abayabatwing#outerbatwing#abaya hitam#bajumurah#bajupesta#abaya#cardigan
#olshop#hijabindonesia#Jakarta#pasmima#pasminamurah#kaftanmurah#kaftan#batwing#batwingmurah#abayadubai#abayajakrta#abayasaudi#hijabstyle#outerbatwing#abaya hitam#bajumurah#bajupesta#abaya#cardigan

ABHA by nahyda abdullah

Net Abaya/ Outer :
Hijet aksen payet list, cutting dan bahannya Sangat nyaman di pakai.
Size : allsize fit to XL LD 110 cm panjang 145 cm
Detail : tanpa kancing ataupun resleting, cutting rapi kualitas jahitan butik
Harga : 185.000
#abayamurah#batwing #abayabatwing#outerbatwing#abaya hitam#bajumurah#bajupesta#abaya#cardigan
#olshop#hijabindonesia#Jakarta#pasmima#pasminamurah#kaftanmurah#kaftan#batwing#batwingmurah#abayadubai#abayajakrta#abayasaudi#hijabstyle#outerbatwing#abaya hitam#bajumurah#bajupesta#abaya#cardigan

byReenaz

☝☝☝☝☝☝
🌸Special Edition Kurta M.A
KOD J2808🌸 ❤HARGA RM75 FREE POS❤ +RM10 UTK TMBH CUFFLINK
.
(+) CUTTING SLIMFIT

Nak nampak smart sesuai sgt kurta ni. Cutting slimfit tapi selesa siap ada sikit belahan kiri dan kanan dgn effect curve. Nak buat gaya apa pn boleh. Confirm selesa.. Zus Zas Zus Zas je pakai terus segak aih💃💃
.
(+) BUTTON DIDADA DAN DITANGAN
.
Kurta MA kali ni ada button kat tangan ngn kat dada. Button kat dada tu tersembunyi kat lapisan dlm sb nak bg ampa nampak kemas😎😎
. (+) EFFECT JAHITAN 2 LAYER DIBAHAGIAN LENGAN
.
Kat lengan tu tailor jahit dlm lipatan bg nampak effect 2 layer... bila pakai nampak ala2 kemeja gitu.. kena pulak dengan cufflink lg umppphhh... tak dak la nampak sepetern je bila pakai
.
:: Material Egyption Cotton
:: Butang dileher tidak disediakan ( blh pki butang bju melayu atau tanpa butang)
.
**Nak sepasang cufflink bernilai rm 45 cuma perlu tambah rm 10 untuk sehelai baju
.
Setiap RM 1 jualan akan disalurkan kepada tabung aman palestine untk ALEPPO. Semoga rezeki kita semua diberkati
.
Tanpa cufflink jgn risau kurta tu ada butang seperti kurta biasa✌
.
Cpt dm/ws Reen
0148031314
.
#reenaz😉
#kurta#blouse#jubah#dress#abaya
#gshock#puma#cardigan#palazzo
#bawal#instantshawl#wardaset

ABHA by nahyda abdullah

Abaya/ Outer bahan :
Cavali, kombinasi hijet, cutting Bahannya Sangat nyaman di pakai.
Size : allsize dari ukuran S sampai XL LD 142 cm panjang 145 cm
Detail : ada tali didalamnya, cutting rapi kualitas jahitan butik
Harga : 185.000
#abayamurah#batwing #abayabatwing#outerbatwing#abaya hitam#bajumurah#bajupesta#abaya#cardigan

ABHA by nahyda abdullah

Abaya/ Outer bahan :
Cavali, kombinasi hijet, cutting Bahannya Sangat nyaman di pakai.
Size : allsize dari ukuran S sampai XL LD 142 cm panjang 145 cm
Detail : ada tali didalamnya, cutting rapi kualitas jahitan butik
Harga : 185.000
#abayamurah#batwing #abayabatwing#outerbatwing#abaya hitam#bajumurah#bajupesta#abaya#cardigan

ABHA by nahyda abdullah

Abaya/ Outer bahan :
Cavali, kombinasi hijet, cutting Bahannya Sangat nyaman di pakai.
Size : allsize dari ukuran S sampai XL LD 142 cm panjang 145 cm
Detail : ada tali didalamnya, cutting rapi kualitas jahitan butik
Harga : 185.000
#abayamurah#batwing #abayabatwing#outerbatwing#abaya hitam#bajumurah#bajupesta#abaya#cardigan

ABHA by nahyda abdullah

Abaya/ Outer bahan :
Cavali, kombinasi hijet, cutting Bahannya Sangat nyaman di pakai.
Size : allsize dari ukuran S sampai XL LD 142 cm panjang 145 cm
Detail : ada tali didalamnya, cutting rapi kualitas jahitan butik
Harga : 185.000
#abayamurah#batwing #abayabatwing#outerbatwing#abaya hitam#bajumurah#bajupesta#abaya#cardigan

ABHA by nahyda abdullah

Abaya/ Outer bahan :
Woolpeach, kombinasi hijet, cutting Bahannya Sangat nyaman di pakai.
Size : allsize dari ukuran S sampai XL LD 142 cm panjang 145 cm
Detail : ada tali didalamnya, cutting rapi kualitas jahitan butik
Harga : 185.000
#abayamurah#batwing #abayabatwing#outerbatwing#abaya hitam#bajumurah#bajupesta#abaya#cardigan

Line 💓 Fyi3434

Zara สินค้าใหม่ รวมหิ้ว+ems 🤡 1,740 🤡
เชิ้ตสีฟ้าลายเต่าทองตัวเล็กๆ 🍄 สนใจทัก 🆔line : fyi3434 🍄

#zarathailand #cps #sbn #landmee #lynaround #sretsis #sretsisss16 #topshop #jaspal #ccoothailand #kloset #asava #vatanika #wila #bichalai #flynowiii #lynaround #hahahahappygirl #histreet #koreastyle #ตามหา #cardigan #jaspalthailand #ccdoubleo #flynowgarden #dappbrand #sretsisaw16 #disaya

LuLaRoe Jillian Joinson

Back to work in an awesome solid black Randy with white collar and a gorgeous black and white Sarah! Warm and comfy after snowpocalypse!

Clike For More